Συλλογή

Έχουμε μια ιδεά.

Πιστεύουμε οτι η Γή του τόπου μας είναι ευλογημένη. Ότι η παραγωγή που βγάζει αυτή η χώρα είναι εκλεκτή, μοναδική και δυσεύρετη. Ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη με κρυμμένους γευστικούς θησαυρούς, με σπάνιες απολαύσεις. Και ότι ο κάθε άνθρωπος θα ήθελε να έχει τρόπο να φτάσει στα καλύτερα προϊόντα, στους καλύτερους παραγωγούς. Και να δοκιμάσει τα προϊόντα τους εύκολα, προσιτά και απλά.

Αποφασίσαμε να κάνουμε ακριβώς αυτό. Να φτιάξουμε ένα χώρο που ο κόσμος θα συναντά τον παραγωγό, θα δοκιμάζει τις καλύτερες συνταγές και θα μπορεί ταυτόχρονα να προμηθευτεί ακριβώς αυτό που δοκίμασε και τον ενθουσίασε.

Μας άρεσε η ιδέα. Ήταν απλή και είπαμε να την κάνουμε πραγματικότητα. Φυσικά στην πορεία αποδείχθηκε οτι οι απλές ιδέες μπορεί να έχουν πολύ σύνθετη υλοποίηση αλλά έτσι είναι με τα πράγματα που αξίζουν το κόπο. Επιμείναμε, παλέψαμε, και έτσι γεννήθηκε η συλλοΓή.

Και φάνηκε να αρέσει και στον κόσμο, που μας αγκάλιασε και μας βοήθησε απ’ την πρώτη στιγμή. Ακόμα και σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές, ακόμα κι ένα τόσο περίπλοκο εγχείρημα έγινε αγαπητό απο μεγάλο μέρος ανθρώπων που βρέθηκαν κοντά μας, που δοκιμάσαν τις συνταγές και τα προϊόντα, που μίλησαν για μας, που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την παρέα τους.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.

Τελευταία Άρθρα