ΟΣΔΕ 2016

ΟΣΔΕ 2016

Με δεδομένο ότι  ο Αγροτικός Συνεταιρισμός  Ενωση Αγροτών Σερρών στέκεται δίπλα στον Σερραίο Αγρότη και Κτηνοτρόφο, είμαστε πανέτοιμοι για το νέο ΟΣΔΕ!

Ο  ΑΣ Ενωση Αγροτών Σερρών αναλαμβάνει την διαδικασία υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ με την τεχνογνωσία   την υπευθυνότητα και  την εμπειρία που ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ

τον διακρίνει  ! δίνουμε βαρύτητα στην ποιότητα των υπηρεσιών και στη φιλική και ΟΧΙ  πελατειακή σχέση με τους αγρότες, φίλους μας!ο ΑΣ Ενωση Αγροτών Σερρών συνεχίζει ενωμένος και δημιουργεί ένα απίστευτο δίκτυο συνεργασίας,υποστήριξης και αλληλοβοήθειας με όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε πάνω απο 70 σημεία σε όλον τον Νομό Σερρών  και με 10 υποκαταστήματα στην διάθεση των αγροτών συμπεριλαμβανομένων και των εργοστασίων ,Ζωοτροφών, Βάμβακος , και Ρυζιού που διαθέτουμε.

Αναλαμβάνουμε την σύνταξη της δήλωσης τον εντοπισμό στο πεδίο και τη ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων που  πραγματοποιείται από τα εκπαιδευμένα συνεργεία μας,προσφέρουμε τις κατάλληλες οδηγίες και πληροφορίες στον αγρότη,υπεύθυνα και εγγυημένα κρατώντας τις τιμές μας χαμηλές.

Για τους Σερραίους  αγρότες  το αίνιγμα του ΟΣΔΕ  έχει λύση ….ονομάζεται ΑΣ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ!!