Εργοστάσια

Εργοστάσιο Ζωοτροφών

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Αγροτών Σερρών» διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ελλάδας, παραγωγής σύνθετων ζωοτροφών, για όλα τα είδη παραγωγικών ζώων.

Χρησιμοποιώντας τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες που παράγει η Σερραϊκή γη και η ελληνική ύπαιθρος, παράγουμε σύνθετες ζωοτροφές που εξασφαλίζουν την υψηλή παραγωγικότητα των ζώων σας.
Το εργοστάσιο μας έχει ειδικό τμήμα παρασκευής ισορροπιστών για όλα τα είδη παραγωγικών ζώων. Συνεργαζόμενοι με τις κορυφαίες εταιρείες παρασκευής βιταμινών και ιχνοστοιχείων, εξασφαλίζουμε άριστης ποιότητας προμίγματα, εξειδικευμένα για τις δικές σας ανάγκες.
Εκτός των σύνθετων ζωοτροφών και των ισορροπιστών, διαθέτουμε όλα τα είδη πρώτων υλών που χρειάζεται ο Έλληνας κτηνοτρόφος (καλαμπόκι, σιτάρι, κριθάρι, βρώμη, σογιάλευρο, ηλιάλευρο, μηδικάλευρο, πίτυρα, κ.ά.), αλλά και πλήθος άλλων βοηθητικών-συμπληρωματικών υλικών (πρόσθετα ζωοτροφών), όπως: σκόνες γάλακτος αραίωσης-φυράματος, πλάκες λείξεως, φυτικές πρωτεΐνες, κ.ά..
Διαθέτουμε επίσης σκυλοτροφές και γατοτροφές ξηρής μορφής, από διακεκριμένους οίκους παρασκευής της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε για όλες τις νέες εξελίξεις του κλάδου και στηρίζουμε κάθε νέα προσπάθεια. Δημιουργούμε σιτηρέσια ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και τις εξυπηρετούμε άμεσα. Αυτές οι αρχές μας οδήγησαν στη κατασκευή ειδικού τμήματος ισορροπιστών, στην παραγωγή ζωοτροφών σε μορφή κόκκων (τραχανά) και πολλών άλλων προϊόντων.

http://www.serreszootrofes.gr/p/blog-page_13.html

https://www.youtube.com/watch?v=K8PsSEF6fJc&nohtml5=False

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του Έλληνα κτηνοτρόφου.

Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του Εργοστασίου μας, σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες του κλάδου, παρέχει συνεχώς συμβουλές σε επίπεδο διατροφής, διαχείρισης και κτηνιατρικής φροντίδας στους πελάτες της.

Εκκοκιστήριο Βάμβακος

Σε ιδιόκτητο οικόπεδο στην Σκοτούσσα Σερρών, με εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις, την εμπειρία  ετών της συνεχούς παρουσίας του και το συνεταιριστικό πνεύμα που διέπει τη λειτουργία του, το Εκκοκκιστήριο του ΑΣ Ένωση Αγροτών Σερρών  αποτελεί μία δυναμική δραστηριότητα η οποία έχει αναπτύξει διαχρονικά, σχέσεις εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς του Νομού Σερρών η πλειονότητα των οποίων το επιλέγει για την παράδοση σύσπορου βαμβακιού,το Εκκοκκιστήριο διαθέτει όλες τις απαραίτητες υλικοτεχνικές υποδομές προκειμένου να εξυπηρετήσει τους βαμβακοπαρωγούς .

Με συνεταιριστικό πνεύμα παρεμβαίνοντας και στηρίζοντας αποφασιστικά την τιμή του σύσπορου βαμβακιού, αλλά και με ποιοτικά προϊόντα τα οποία ικανοποιούν τις προσδοκίες και του πλέον απαιτητικού πελάτη το Εκκοκκιστήριο του ΑΣ Ένωση Αγροτών Σερρών   χρόνια τώρα, επενδύει στις σχέσεις εμπιστοσύνης. Σχέσεις εμπιστοσύνης με τους αγρότες – παραγωγούς. Σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες – αγοραστές

Εργοστάσιο Ρυζιού

Στον Προβατά Σερρών λειτουργεί το εργοστάσιο ρυζιού και επεξεργασίας οσπρίων,πλήρως εξοπλισμένο και άρτια στελεχωμένο.

Ο ΑΣ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ εξειδικεύεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ρυζιού όλων των ποικιλιών. Μέσω της εξειδίκευσης αυτής, συνεργάζεται με κορυφαίους παραγωγούς, εισαγωγείς και διανομείς τροφίμων . Κατά συνέπεια,  μπορεί να παράγει υψηλής ποιότητας ρύζι σε χαμηλό κόστος και να το παραδώσει στους πελάτες της άμεσα και με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης

. H ασφάλεια των προϊόντων μας είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Ελέγχουμε την ποιότητα μας σε καθημερινή βάση και εφαρμόζουμε όλες τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου σε όλα τα στάδια παραγωγής και διανομής.

https://www.youtube.com/watch?v=F10VXyxLlMA

Τελευταία Άρθρα