Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο Ο Σ Δ Ε 2 0 1 7

Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να παραμείνεις!»
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ» και είναι στην κορυφή εδώ και χρόνια και παραμένει σ’ αυτή, σταθερά, για χρόνια!
Και φέτος, χρονιά με σαφώς μικρότερο συνολικό αριθμό δηλώσεων ΟΣΔΕ και πάρα πολλές μεταβιβάσεις δικαιωμάτων, λόγω του νέου ασφαλιστικού νόμου, η (απολύτως) ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ΣΕΡΡΑΙΩΝ γεωργών και κτηνοτρόφων, θέλοντας να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα νέα δεδομένα, τις νέες υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις της νέας ΚΑΠ, επέλεξαν τις ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ υπηρεσίες του φιλοαγροτικού Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ» για τη συμπλήρωση και την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ-2017!
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ΣΕΡΡΑΙΩΝ γεωργών και κτηνοτρόφων επέλεξαν την εμπειρία, τη μεθοδικότητα, την εγκυρότητα και τη σοβαρότητα του άρτια εκπαιδευμένου και ενημερωμένου προσωπικού – σε όλη την Π.Ε. Σερρών – του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ».
Η επαναλαμβανόμενη εμπιστοσύνη (για πολλά χρόνια) της συντριπτικής πλειοψηφίας των Σερραίων αγροτών και κτηνοτρόφων, και η μαζική προσέλευσή τους, στα συνεργεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ», αποτελούν για όλους εμάς στον Αγροτικό Συνεταιρισμό «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ» μοναδική ευθύνη και υπόσχεση τιμής, να συνεχίσουμε κάθε μέρα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον αγροτικό κόσμο της Π.Ε. Σερρών, παρέχοντες ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες που θα εγγυώνται τις κοινοτικές ενισχύσεις τους και θα υποστηρίζουν τον αγροτικό εισόδημα του Νομού μας.
Επόμενοι σταθμοί για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ» αποτελούν:
η εκκόκκιση και η εμπορία βάμβακος, στην προσεχή εκκοκκιστική περίοδο, στο εκκοκκιστήριο της Σκοτούσσας (τηλ. 23210-99990)
η επεξεργασία και εμπορία ρυζιού, στον ορυζόμυλο στον Προβατά (τηλ. 23210-88990)
η συνεχής παραγωγή και διάθεση ποιοτικών ζωοτροφών όλων των παραγωγικών ζώων, στους κτηνοτρόφους μας, μέσω του εργοστασίου ζωοτροφών (τηλ. 23210-59810)
ΜΑΖΙ προχωράμε – συνεχίζουμε – αγωνιζόμαστε!
Για να διασφαλίζουμε και να σιγουρεύουμε τις Κοινοτικές Ενισχύσεις,
για την έγκαιρη και ορθή πληρωμή τους, για τη στήριξη της Σερραϊκής Αγροτικής Οικονομίας!
Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ»
Τηλ. 23210-54099
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»